902    3    0  

fjerning av jordmasse - erfaring med storsekker fra iSEKK AS ?

 23     0
Har en god del kubikk med masse som skal graves opp og fjernes for utviding av terrasse. Huset ligger litt krøkket til med tanke på tilgjengelighet med minigraver samt plassering av container. Har fått høre/lest reklame om virksomheten iSEKK AS som driver med innsamling av bygningsavfall i storsekker.

Er det none som har erfaring med disse storsekkene og den servicen firmaet tilbyr?
Er disse posene beregnet på grus-/jordmasse?

Ifølge iSEKKs reklamering skal dette være veldig billig og enkelt... men etter og ha sett litt nærmere på prisene virker det som det er litt "humbug i hamburg"... det vil bli den ene kosten oppå den andre.

Noen som har prøvd disse sekkene og har negative/positive kommentarer rundt denne formen for avfallshenting?
Takker for tilbakemelding:)

   #1
 4,711     Sørlandet     0
Skal du krane de vekk bør du vel se at de er sertifiserte for løft ( evt være sikker på at de holder og håpe du ikke treffer en vanskelig sjåfør)

Personlig synes jeg det er styr å spa i sekker og bruker heller europaller og pallekarmer. Går fint og krane de og.

Har ikke noen erfaringer med isekk. Bare ett synspunkt her. Beklager om det var litt OT:)
   #2
 992     Østlandet     0
Vanskelig med minigraver? Mål en gang til, i praksis trenger du ca 80 cm bredde for å passere.

Minigraver+ trillebår/ minidumper + container/ tilhenger er eneste løsning. Sekk vil ikke holde.
HSt
   #3
 36,710     Lillestrøm kommune     0
Hvis sekken er som storsekkene så vet jeg jo at de selger 2tonn våt jord i 1m3 sekker, men det avhenger jo av styrken.  Jeg har flyttet veldig mange m3 bare med krafse/brett og trillebår.  Det går overraskende fort så lenge en bare holder på (og så sover du godt til natten når du er utslitt Laughing).

Har jo leid minigraver også, da flyttet vi 50m3 masser med 2 trillebårer og min bror som maskinkjører i minigraveren som fylte den neste mens jeg tømte den forrige. Vi kjørte da med skuffen som støtte rundt huset i en bratt bakke med minigraveren.

Det går lettere med flatmark og utforbakke med tillebår, opp i lav kontaineren måtte jeg ha plankebane og god fart for å komme opp.