Jeg gjør det slik: 1: Legger en liten haug med kull og har på ca 1/10 flaske tennvæske. 2: Lar stå i ca 2 min. (Væsken trekker raskt inn i kullet uansett. Kullet ser tørt ut med en gang) 3: Tener på. Setter på lokket når flammene har gitt seg. Full trekk. 4: Fikser at mulig grilldilldall. 5: Grillen er ferdig
Har hatt enslik i 3-4år nå, og heller aldri sett med tilbake. Ikke husker jeg hvordan det smaker med tennveske heller ;)
2-3 helsider med VG ned i stammen, legger på rista, fyller opp med kull, tenner på. (men det ryker noe for jæ...g i et min.) Full fittings etter ca.10min. i videoen viser de 15min. men jeg tør påstå knappe 10.
Signatur
Det er en utrolig hukommelse enkelte mennesker har, de er i stand til ord for ord å gjenta hva en annen aldri har sagt !
Gass. Jeg er lat og er ekstremt utålmodig. Gidder ikke styre kull og den slags dritt, hater også å vente på at kullet skal få riktig temperatur
Da er vi 2!
Den kjappeste måten å grille kjøtt på er vel 2 ledninger i stikkontakten? Husker vi gjorde dette på skolen (elektrofag) for 12-13 år siden. Grillpølsa ble ferdig grillet på 10 sek, biffen tok 15-20 sek. Smaken ble vel så som så med...
Gass. Jeg er lat og er ekstremt utålmodig. Gidder ikke styre kull og den slags dritt, hater også å vente på at kullet skal få riktig temperatur
Da er vi 2!
Den kjappeste måten å grille kjøtt på er vel 2 ledninger i stikkontakten? Husker vi gjorde dette på skolen (elektrofag) for 12-13 år siden. Grillpølsa ble ferdig grillet på 10 sek, biffen tok 15-20 sek. Smaken ble vel så som så med...
1: Legger en liten haug med kull og har på ca 1/10 flaske tennvæske.
2: Lar stå i ca 2 min. (Væsken trekker raskt inn i kullet uansett. Kullet ser tørt ut med en gang)
3: Tener på. Setter på lokket når flammene har gitt seg. Full trekk.
4: Fikser at mulig grilldilldall.
5: Grillen er ferdig
2-3 helsider med VG ned i stammen, legger på rista, fyller opp med kull, tenner på. (men det ryker noe for jæ...g i et min.)
Full fittings etter ca.10min.
i videoen viser de 15min. men jeg tør påstå knappe 10.
Jeg er lat og er ekstremt utålmodig.
Gidder ikke styre kull og den slags dritt, hater også å vente på at kullet skal få riktig temperatur
Distriksansvarlig - ITW Construction Products AS
Da er vi 2!
Den kjappeste måten å grille kjøtt på er vel 2 ledninger i stikkontakten? Husker vi gjorde dette på skolen (elektrofag) for 12-13 år siden. Grillpølsa ble ferdig grillet på 10 sek, biffen tok 15-20 sek. Smaken ble vel så som så med...
Ingenting er som pølse med lampe.
Så vet u når den ér ferdig.
Ka menes me d da?