Audi og VW har mange flotte bilmodeller, men dårlig kvalitet, skyhøye verkstedregninger og nedlatende kundebehandlig gjennom mange år har ført til at jeg har lovet meg selv på tro og ære at jeg resten av livet aldri skal kjøpe noe som helst hos VAG igjen. Aldri.
Grilling av biff på nyinnkjøpt Weber one-touch premium kulegrill (kull selvsagt!) i dag! Gass er for uerfarne! ;D
Grillet en 1,5kg skinkestek på indirekte varme i ca 2,5t for en uke siden, beste skinka noen sinne! Anbefales på det sterkeste!
Opptenning gjør jeg med noen sider avispapir under kullet, fungerer helt ypperlig! Veldig fornøyd med Weberen,men den koster alt for mye... 1990,- for en 57cm kulegrill er mye penger, men håper den varer i maaange år.
Ser folk klager over at det tar lang tid å fyre opp kullgrill ???
Det gjør da ikke det! Noen avissider i bunn, på med kullet, tenn opp og 10-15min senere er den klar, så jævla travelt at man ikke kan vente 10-15min på å hive på kjøttet har man det ikke. Det tar langer tid å forberede alt det andre mens grillen blir varm uansett, så i praksis tar det ikke lenger tid enn med gass, mens resultatet er enestående.
Kull går greit med litt tennvæske. Brikettene.....de kan graves ned, kanskje de gjør noe nytte der.
Kull gir best smak, men jeg skjønner at folk bruker gass. Mindre gris, enklere, raskere å få igang osv. Vurderer en selv. Tilhengere av kull vil selvsagt protestere
Gass er definitivt enklere, mulig jeg er en simplistisk mann når det gjelder smak dog, men synes ikke gass og elektrisk gir så spennende smak, kan jeg like gjerne bruke grillfunskjonen på stekeovnen (som egentlig gjør en god innsats synes jeg), derfor ser jeg, helt personlig, ikke så stort poeng med å bruke gass når man først setter seg ned og griller, kull gir en annen smak.
Jeg var tilhenger av kull. det gir en særegen smak, men nå har jeg brukt gass i 1.5 sesong og er absolutt fornøyd med hvordan maten blir, og ikke minst det viktigste!! sikkerheten for barna er betraktelig bedre med gass, den står høyere en kulegrill, og har lavere overflate varme ved lukket lokk en kull. noe som er viktig for meg med 3 barn mellom 6 og 1
Har du sjekket temperaturene på Vestlandet i dag ? Fant ikke varmedressen min, så akkurat nå er grillspydene ferdige på steikepanna inne, der det er behagelig 22 grader pluss.
http://www.nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.8110145
Gass er for uerfarne!
Grillet en 1,5kg skinkestek på indirekte varme i ca 2,5t for en uke siden, beste skinka noen sinne! Anbefales på det sterkeste!
Opptenning gjør jeg med noen sider avispapir under kullet, fungerer helt ypperlig!
Veldig fornøyd med Weberen,men den koster alt for mye... 1990,- for en 57cm kulegrill er mye penger, men håper den varer i maaange år.
Det gjør da ikke det!
Noen avissider i bunn, på med kullet, tenn opp og 10-15min senere er den klar, så jævla travelt at man ikke kan vente 10-15min på å hive på kjøttet har man det ikke. Det tar langer tid å forberede alt det andre mens grillen blir varm uansett, så i praksis tar det ikke lenger tid enn med gass, mens resultatet er enestående.
Kull gir best smak, men jeg skjønner at folk bruker gass. Mindre gris, enklere, raskere å få igang osv. Vurderer en selv. Tilhengere av kull vil selvsagt protestere
Ja, og med kull fra utvalgte skoger ;D
He, he ! ;D
Har du sjekket temperaturene på Vestlandet i dag ?
Fant ikke varmedressen min, så akkurat nå er grillspydene ferdige på steikepanna inne, der det er behagelig 22 grader pluss.