5,528    6    0  

Hvor mange m2 med belegningsstein legger du på 1 time?

SRJ
 68     Senja     0
Heisan

Prøver å finne ut hvor lang tid det kommer til å ta å legge tett på 200 m2 me belegningsstein. Grunnarbeidet e ferdig. Er slett som bare d.
Hvor mange m2 legger dere i timen?

HSt
   #1
 36,825     Lillestrøm kommune     0
2geir beskrev sin frustrasjon over fremdrift her tidligere. Se hans prosjekttråd.
Jeg vil tro at kanter o l. vil bidra mye så tror ikke det er lett å gi standardsvar.
   #2
 735     Drøbak     0
Å legge stein er veldig rett fram og tar ikke mye tid. Å sette kantstein, tilpasse mot kanter, sette renner osv tar mye tid. Pass på å få levert steinen så nært plassen som mulig. Jo kortere å gå, jo fortere går det.
Signatur
   #3
 467     Søgne     0
Vi var 3,5 personer og la ca 130 m2 på en lørdag, inkludert knekking av alle nødvendige kanter, samt sand og hopping etterpå.
Signatur
   #4
 627     Bærum     0
Hiver meg på de andre her; vi la drøyt 200 kvm. Vi brukte to dager + et par ettermiddager. To til tre personer som jobbet. Vi hadde all steinen på ett sted, så etterhvert var den største jobben å få steinen til arbeidsstedet. Vi brukte tralle og trillebår. Det hjelper selvsagt betydelig om du kan få plassert pallene spredt, eller om du også har tilgang på maskinelt utstyr (hjullaster/traktor etc) som kan løfte/flytte pallene til der du jobber.

Har du det godt og slett på bakken går også leggingen fort. Jeg hadde også en pall med halv-stein, det sparte vi utrolig mye på da det meste av leggingen "gikk opp" i bredden. Så brukte vi selvsagt litt tid på tilpasninger og småkapp.

Uansett, en deilig jobb å bli ferdig med - og så er det synlig resultat. Mange bonuspoeng hentes inn her!
   #5
 735     Drøbak     0
Bra tips om halvstein. Det sparer deg for MYE arbeid. Jeg la fra en side og utover, helt til jeg kom dit jeg skulle, så fjernet jeg siste rad og satte kanstein, for så å legge tilbake siste rad. Ergo slapp jeg kapping av stein i det hele tatt.
Signatur
SRJ
  (trådstarter)
   #6
 68     Senja     0
Det gikk raskere enn eg trudde. 90 m2 på gode 6 timer.
Lass no 2 blir levert i morra tidlig. 😊