148    1    1  

Olje og beis på terrasse

 9     0
Hei!
Vi har en svært tørr og neglisjert terrasse, som var slik da vi kjøpte for et år siden. Nå vil vi behandle den, mens vi sparer til å bytte den ut om noen år. Vi har vasket den og begynt å beise med Trebitt. Problemet er at plankene er så innmari tørre, at de suger til seg all beisen men oppleves fremdeles tørre! Ønsker ikke å ha et strøk til, for da blir det så mørkt... Men ønsker jo den gode oljede overflaten uten fliser og der vannet preller av... Går det an å ta et strøk terasseolje oppå beisen, eller hil lt bli klissete og flasse av da? 

   #1
 443     1
Terrassebeis skal kun ha ett strøk, har du på flere vil det begynne å flasse. Hvis terrassen suger mye av beisen så kan du ha på ett strøk til mens beisen fortsatt er våt, for å så tørke av overskyttende rester med en fille. Du må ikke ha på flere strøk når beisen har tørket, da danner det film og flasser. Terrassebeis skal ikke danne film.

Olje oppå beis vil ikke fungere, du har i praksis kun ett valg nå hvis du ikke er fornøyd med resultatet å det er å gå over med en terrassebeisfjerner og gjøre jobben på nytt.