165    2    1  

Oljegrunning

 6     -1
Jeg har bygget et gjerde med vanlig grønt impregnert treverk og jeg har malt endene på stolpene som jeg ikke kommer til senere og alle kuttet ender med Visir oljegrunning. Jeg skal olje gjerdet med Møreroyal treolje senere og lurer nå på om det var riktig eller ok å bruke Visir oljegrunning til dette?

TSt
   #1
 14,590     1
Unasett blir jo dette en egenkomponert behandling siden Møreroyal treolje ikke er noen løsning som er godkjent annet enn for det de er laget til. Er det klare utgavene en har tenkt ? Håper i allefall at det er den klare Visir som er benyttet men det vil jo bli forskjeller hvis en tenker å ikke bruke dette over hele først før en evt benytter andre oppå. Har en hatt på Møreroyal treolje så er det ingen annen behandling i fremtiden grunnet innhold av linolje. Så jeg ville satset på en anerkjent løsning istedenfor. Siden materialet ikke er det samme som Møre royal vil det jo ikke bli helt makent til Møre royal unasett.
  (trådstarter)
   #2
 6     0
Ja, det var klart Visir som har vært brukt på sagede ender. Jeg fikk beskjed om at jeg kunne bruke grå Møreroyal treolje som finish etterpå på det grønt impregnert treverk.