419    5    0  

Sandkasse småbarn

 160     rådal     0
Jeg har en sandkasse til småbarn, men sliter med at dem blir veldig våt av regne, da det ser ut til at det ikke drenerer ordentlig.
det er lagt tre dekke, uten mellomrom, og en  "plantasjen" duk oppå treverket så sand.
alt dette er nok feil, men hvilke ende skal jeg begynne å utbedre ?, fjerne duken og Borre noe hull i dekket, eller bare borer hull og la duke ligge?
 

   #1
 24,800     Akershus     0
Enkelte er også plaget med kattebesøk. De har da laget «kjellerlemmer til å legge over. Om dette lages vanntett, kan kanskje mesteparten av vannet ledes til utenfor sandkassa? To fluer i én smekk?
Signatur
  (trådstarter)
   #2
 160     rådal     0
hei, vi har alt lokk på den så da blir det å finnen en pressening og trekke over og låse den fast med en jekke stropp eller lignende.
og så borre hulli bunnen for å få litt drenering.


   #3
 3,277     I huset mitt     0
Duken i bunn slipper nok igjennom vann den, men spørsmålet er også hva skjer under sandkassa. Er trebunnen helt tett så er hull i denne lurt ja. Men har vannet noe sted å forsvinne?
  (trådstarter)
   #4
 160     rådal     0
det er det jeg tror er problemet, trevirket under er nok for tett lagt sammen. så viss jeg løfter opp duken og borrer en del hull, så går det nok bra.
mye god drenering under treverket.
HSt
   #5
 36,885     Lillestrøm kommune     0
veiduk høyere enn klasse N2 slipper faktisk vann dårligere gjennom (nå er det trolig N4 den jeg har sett som er delvis tett, men N2 har jeg sett er ganske bra)