#12
 758     Bærum     0
Blir de som går på 18V batteri for svake?

Som f.eks. Gardena Teleskop THS Li-18 42

Vil tro det,, eller at de går fort tom for strøm uten at jeg har noe erfaring foruten min. Merker i hvert fall at jeg foretrekker gardintrapp og en vanlig 230volt hekksaks når jeg skal beskjære min kraftige hekk. Boschen fungerer sikkert fint om det er fintrimming av en Tuja eller lignende, selv om den blir tung å arbeide med.
kje
  (trådstarter)
   #13
 1,059     Oslo     0
Hva med Stihl HLA 85 som går på 36V batteri? Blir den også for svak?
   #15
 758     Bærum     0
Jeg vurderer Stihl HLA 85 men lurer på om den blir for svak siden den går på batteri?


Kommer litt ann på hekken og klipperen uten at jeg har kjennskap til denne. Men er ingen grunn til at batteri er noe svakere enn 230volt, heller motsatt noen ganger.
   #16
 5,111     Sørnorge     0
Jeg bruker tilhenger med høye lemmer til hekkklipping. Trer et par paller på noen 2"x4" og legger bjelkene på tvers over hengeren. Da har jeg arbeidsplattform 160cm over bakken og når det meste med vanlig hekksaks. Så er det bare å flytte hengeren bort dit man trenger å stå. Er bakken skjev kan hengeren jekkes opp på en side og understøttes, men det er ikke så praktisk ved hekkklipping, da man gjerne flytter seg ofte.
Om nødvendig kan plattformgulvet forbedres med en sponplate eller så. Når jeg skal klippe grener på frukttrær setter jeg gardintrappa oppå denne plattformen. Da når jeg 5m opp. Veldig kjekt når huset skal males også.