(trådstarter)
   #11
 98     Norge     1
MøreRoyal er ikke ett tema. Har MøreRoyal i brun som kledning på huset. Kompositt har jeg lest litt forskjellig rart om, og har ikke lyst å ha plastikk.

Jeg vil ha den grå fargen. Det er hele poenget :)

De andre Kebony alternativene enn furu blir for dyrt, skal ja rundt 100m2 så Kebony Furu er dyrt nok. Vurderte også TermoAsk men husbudsjettet er sprengt av andre poster så det utgikk.

Det står altså mellom KebonyFuru og Termofuru.

Første som nevner en av dem får bestemme hva jeg kjøper!! :)


T


   #12
 3,083     Gol     0
Da ville jeg valgt kebony:)

Send meg en pm om du vil ha et tilbud fra oss Smile
Signatur
HSt
   #13
 36,739     Lillestrøm kommune     0
Siden jeg bidro til sidesporet får jeg svare TS : Kebony fyren jeg nevnte over var veldig klar på at denne gråningen ville komme og ganske fort.  Spørsmålet er om du har noen deler som ikke får samme værpåvirkning (tak mm) da kan det kanskje skje over forskjellig tid ?

Kebony sin prosess ser jo ut til å virke greit, Moelvens varmebehandlete er vel light-utgaven av denne behandlingen slik jeg tolker det. Men bruker de mer kjerneved så er det kanskje holdbart nok det også.

Nå er jeg ikke sikker på om du vil konkludere basert på mitt svar, men ... 
   #14
 1,519     Akershus     0
Jeg kjøpte varmebehandlet furu. Kom over et resteparti på den lokale byggmakker. Kostet 50 kr meteren for 28*145. Det ble en elegant balkong. Luktet tjære og var rette fine bord. Meget lette i vekt og ikke spesielt harde. Ikke grånet noe på 6 mnd, men det kommer vel. De bitene som hadde ligget fremme i sola på varehuset var grå.

   #19
 440     0
Vi skal også bygge terrasse nå og vurderer Kebonyfuru. Hva er en bra m2 for dette? Ser at Maxbo har kampanje nå med 49 kr per lm (405 kr/m2) ..

(Edit: skrev feil pris, rettet.)
Signatur
  (trådstarter)
   #20
 98     Norge     1
min erfaring er at det er en OK pris. vanskelig å få den veldig mye billigere enn det der.