105    3    1  

Utendør spiraltrapp / vindeltrapp

 28     0
Hei,

Vi holder på å bygge, og da med takterrasse på taket av garasjen. Fra denne ønsker vi en spiraltrapp ned til hagen, høyde blir ca 3.25m.

Er det noen her som har erfaring og gjerne anbefaling av leverandør? Ser f.eks Byggmax kan levere en til ganske grei pris, men hvordan er kvaliteten på disse "byggesettene"?

Andre eksempler jeg har funnet er Selmac i Sverige, Byggmere, spiraltrapp.no, trappeksperten.no, Haneborggruppen, Eurostair m.m.

Pris ser ut til å gå fra rundt 15 000 og oppover...

Håper å finne noen her som har erfaringer og tips.

TSt
   #1
 14,584     0
Når jeg sjekket markedet for en del år siden så var alle "rimelige" beregnet for svært lav vekt dvs en måtte være sikkerpå at kun en gikk i trappen om gangen.  Detaljert info var veldig vanskelig å få tak i.  Var heldige å fant en brukt i 50 000 kr klassen på finn.no som vi betalte litt under 1/10 part for.  Alle bolter etc var borte men hadde rimelig tilgang på nye.   Men det var ikke akkurat mange av disse trappene på finn.
  (trådstarter)
   #2
 28     0
Takk for godt innspill TSt! Det er faktisk ikke noe jeg har tenkt på, og som du sier ikke noe som er veldig lett tilgjengelig (hvertfall ikke noe jeg har sett når jeg har vært inne og sett på de forskjellige modellene).
TSt
   #3
 14,584     1
Jeg fant en leverandør som kjøpte inn flere og og som satt på informasjonen og som frarådet meg de fleste. Men vi skulle ha på et delvis offentlig sted.  Men Byggmax sin er i det minste avbildet ute.  Hvordan og om det er en kontinuerlig søyle kan fortelle noe om konstruksjonen.  Men selv den dyre vi fikk ble først stabil når rekkverk ble koblet sammen med alle trinnene med spiler som satt i bolter nedenifra (med manglende monteringsanvisning og mangel på alle bolter var det ikke opplagt at det fantes gjenger et stykke opp i spilene).