Ebe
   #11
 4,452     Vestlandet     0
Å si at alle billigtrampoliner nærmest faller sammen etter bare en vinter er en overdrivelse. Bare å komme og se på vår i hagen, den stod ute med fjær og duk hele vinteren. 4,3 m som kosta under 3k inkl nett på Jysk. ( http://jysk.no/hage/trampoliner/trampoline-stoj-nett-o426cm )

Vår knirker heller ikke spesielt mye. Naboens knirker mye mer.

Men at det kan være bedre sprett i dyrere trampoliner tror jeg absolutt kan stemme.
Signatur

  (trådstarter)
   #12
 132     1
At produsentene til de litt dyrere modellene har lagt noe mer resussurser i det "hoppetekniske" er nok ikke usannsannsynlig.

Men, trampoline fra Toys'RUs er i allefall bestilt og på vei!
   #13
 588     Trondheim     0
Vi kjøpte på Toys'R Us for to år siden og er veldig fornøyd. Vår ser litt annerledes ut på toppen av stengene til sikkerhetsnettet. Vi fikk høre at de dyre trampolinene til Toys'R Us var av god kvalitet. Og vi er veldig førnøyde så langt. Selvsagt demonterer jeg den på høsten og lagrer delene innendørs.

Jeg ser slekt og venner som har billigtrampoliner (f.eks Europris), og jeg noterer følgende i det skjulte:

*Sikkerhetsnettene råtner/spjæres opp.

*Sikkerhetsnettene festes ved å tre en hylse ned på stolpene. Det betyr at barna kan stange hodet inn i stengene, og at man kan få armer og bein i fjærene rundt kanten. På Toys'R Us og mange andre sine så danner sikkerhetsnettet en sone innefor fjærene så man er bedre beskyttet.

*Dårlig/tynne rør både til ramma og stengene for sikkerhetsnett.

*Falmer i fargen.


Jeg mener for øvrig å la barn hoppe på trampoline uten sikkerhetsnett er galskap og burde straffes Smile. Kjenner ei som jobbe rpå legevakten og de får inn svært mange skadede barn pga dette på sommeren. Ellers er beste måten å ødelegge trampolina di på å la den stå ute om vinteren.

Lykke til Smile


   #14
 1     1
Jeg kjøpte min trampoline for ca. 18 år siden for 8 eller 9 tusen kroner da den ble introdusert (parti fra USA tror jeg). Den er stor åtte-kantet, tilsvarende dagens runde 4,3 meter. Det har vært en holdbar trampoline Selve den svarte duken er så og si like fin som ny, men innfestingen for en av fjærene er røket, og blitt dårligere et par andre steder. Den har 96 fjærer som er 22 cm lange. Ca. åtte av disse fjærene har nå fått deformasjoner, og fjærene generelt har blitt litt slappere.

Vi bestemte oss for å anskaffe en ny trampoline, som også har et godt sikkerhetsnett, noe vår gamle ikke har. Vi var hos Jump King og prøvehoppet de fleste modellene. Det utrolige er at ingen av Jump Kings modeller er i nærheten av spretten vi har i den gamle trampolinen selv etter alle disse årene. Jeg har fundert på årsaken, men har ikke funnet ut av det. Jump King har like lange fjærer som vår gamle, men faktisk ennå flere, nemlig 112 stk.

Imidlertid la jeg merke til noe annet som kanskje kan ha noe å si. Selve hoppeduken på Jump King oppdaget jeg at var meget lett i forhold til vår gamle som føles litt tung rett og slett. Kanskje hoppduken på Jump King strekker seg litt under hopping, jeg er usikker. I alle fall føles det ut som om man synker noe mer ned i duken ved hopping (og det føles faktisk litt mer ubehagelig og vondt i ryggen på pappa, i forhold til å hoppe på den gamle stramme duken). Polstringene, sikkerhetsnettet og også stabiliteten og kvaliteten på de galvaniserte rørene synes vi imidlertid var meget bra på Jump King.

Jenta vår på 4 år synes Jump King er super og føler seg trygg på denne i forhold til vår gamle trampoline. Jenta vår på 9 år derimot har ikke lyst til å erstatte den gamle trampolinen med en Jump King pga. forskjellen i spretten. Så nå er jeg litt rådløs.

Vi har erfart at barna våre med venner ønsker å hoppe på vår trampoline fremfor de rimelige variantene (vet ikke hvilke fabrikat dette er eller hvor de er kjøpt). Dessuten hører vi at de rimelige variantene bråker mer under hopping og ser at de beveger seg mer.
   #15
 341     Oppland     1
At produsentene til de litt dyrere modellene har lagt noe mer resussurser i det "hoppetekniske" er nok ikke usannsannsynlig.

Men, trampoline fra Toys'RUs er i allefall bestilt og på vei!


Hei!
har nettopp bestilt med denne også! Hvordan var den? Og er du fornøyd? Virket i alle fall veldig stabil og trygg i butikken!
   #16
 895     0
Lurer også på hvordan sikkerheten oppleves på den fra Toys'r'us, spesielt etter at den har vært litt i bruk. Sikkerheten er prioritet nr. 1 her, da det er et lite barn som kommer til å bruke den i all hovedsak. Er jo tross alt omtrent halv pris i forhold til tilsvarende fra Jumpking eller Hoppeeksperten.