#31
 3,277     I huset mitt     0
Bra det ordna seg for TS. Håper at denne gode kontakten vedvarer.Wink

Jeg er ganske sikker på at om TS hadde brukt det jeg kaller mere korrekt kabel (solid kjerne/single kordel) så hadde det fungert etter første forsøk.Cool

Jeg tviler ikke på at mange fint klarer å få bra resultat ved andre kabler (eks patche-kabler som brukt her), men som jeg nevnte tidligere så stiger kravet til kunnskap/verktøy/metode++ sinsykt fort, og man kan komme i trøbbel som TS nå har erfart.

   #32
 153     0
Litt sent ute men enig med forrige person. Flertrådige patchekabler egner seg ikke godt til.LSA/Krone plinter. Knivene har en tendens til å presse ledningen sammen og ikke skjære ordentlig i kappen. Jeg sier ikke at det ikke går, men erfaringsmessig gir det høy feilrate. Enkeltrrådig installasjonskabel fungerer bedre.

Motsatt har jeg også erfaring med problemer med å krympe på en RJ45 (8P/8C) plugg på enden av enkelttrådig installasjonskabel. Knivene som normalt skal bore seg inn imellom kordelene sklir på utsiden av lederen med dårlig kontakt som resultat. Uken, jeg sier ikke at det ikke går, men erfaringsmessig gir det høy feilrate også.

For hjemmebruk hvor pålitelighet ikke er det viktigste og man kan fikse feil ettersom de oppstår funker det, men om man har det som yrke, så vil man jo at det funker på første forsøk.