#32
 53     Nordland     0

Tenkte å montere høytalere på bad jeg også, er det slik å forstå at Muse T-amp er en liten forsterker med volumregulering og av og på knapp?


Det stemmer. Du får den gså som halvferdig produkt, dvs. kun printkortet med høyttalerterminaler. Denne egner seg nok bedre til en permanent installasjon, der du har muligheten til å stille volum fra selve avspilleren.
   #33
 384     0
hvordan gjorde du det med innbygging av disse høytallerne, bygde du kasse rundt? hva slags forsterkere?

noen som har innfelte høytallere her da? på bad? som kan fortelle hva dere har kjøpt av høytallere?


Har ikke fått montert høyttalere på badet enda, men har på stue (2 stk), kjøkken (1 stk stereo) og spisestue (1 stk stereo).

Kjøpt på HiFi-Klubben

Stue: B&W CCM 628
Kjøkken & Spisestue: B&W CCM 646S

På badet blir det også montert B&W CCM 646.
   #34
 384     0
hva slags høytallere kjøpte du? skal ha til taket på badet, bygde du kasser rundt disse eller hvordan gjorde du det?


Innfellingshøytalere er VANVITTIG mye billigere å kjøpe fra ebay.com enn i Norge.

Mine tre par med Russound høytalere kom på 4000kr ferdig momset og fraktet. I Norge koster de 22000 kr!!!!
   #36
 68     Gloppen     0

På bad tenkte jeg å inntegrere en Ipod i vegg, denne tilkoblet en Apple Airport Express. Har nettverkskabel  på badet. Men trenger en forsterker videre til høytalerene i taket. Muse T-amp tenkte jeg å bruker, men hvilke innganger er det på denne? Minijack? Hvilken strømforsyning må jeg bruke etc. Noen som har tips?

Har 16 mm rør fra loft og ned til bad, er kanskje en mulighet til å koble til en forsterker her, men da må jeg opp med Minijack kabel til forsterker og høytalerkabler ned, er vel ikke plass til alt dette i 16 mm rør?


Evt har dere andre forslag til løsning?
   #37
 3     0
Denne burde vel gjøre jobben? http://micro-matic.no/?itemid=9123

Alternativt så kan du ha ekstrahøyttalere i taket i tillegg eller i stedenfor.

Det finnes innfellingshøyttalere med en egen radio/forsterker/power modul som styres via en fjernkontroll og IR-øye i høyttaleren. Største utgave har også AUX inngang for tilkopling av foreksempel iPod.
Høytaler i tak på badet - RE1000_aktuelt.jpg - BjornToreSorensen

   #38
 146     Oslo     0
Er det slik å forstå at Muse T-amp brnytter 12 Volt eller finnes det 240 Volt utgave? Ønsker å holde huset fritt for 12Volts løsninger :-)

Lurer også på om dette med fuktighet kan være et problem. Jeg hadde vel håpet at høytalere ikke var mer vannømfintlige enn at en vanlig in-ceiling høytaler tåler å monteres på et passe stort bad som også fungerer som luftavtrekk for balansert ventilasjonsanlegg.