4,078    4    0  

Lysblending til loftstue OG kinorom

 967     Stavangerområdet     0
Jeg holder på å pusse opp loftstuen som skal være et oppholdrom og en hjemmekino. Det skal mao. være et flerbruksrom, og utfordringen er å finne en god løsning for lysblending når det brukes som kinorom.

Jeg hadde tenkt å bruke lamellgardin inne i lysåpningen til vinduene, så med rullegardin for å dekke over vinduet og til slutt en heldekkende gardinstang med tunge gardiner som fange evt strølys.

Er det noen som har gode forslag på hvordan jeg kan få til lysdemping i skråvindet som vist på bildet? Normalt vil et rullegardin med blending være bra, men hvordan ordne det (fint) i skråen?

Er det noen som har andre erfaringer eller løsningsmåter?
Lysblending til loftstue OG kinorom - Skråvindu.jpg - Midas

  (trådstarter)
   #2
 967     Stavangerområdet     0
Takk, men det virker som plissegardin kun brukes når man skal ha moderat lysdemping.

"Med sin stofflige fremtoning gir Plisségardinen en svært elegant og myk filtrering av lyset og demper både lys og varmeinnslipp til et behagelig nivå"

Jeg hadde vel forestilt meg noe med mer demping. Eller med andre ord: Jeg lurer på om lamellgardiner med lystette lameller også lekker for mye til sidene.
pcg
   #3
 136     Sørum     0
Jeg ble fortalt at det også kunne leveres med langt tettere duk. Som du skriver kan det nok tenkes du bør ha noe mer, men det kan nok hjelpe deg et godt stykke på vei!
  (trådstarter)
   #4
 967     Stavangerområdet     0
Ja, takk. Jeg tenker jeg kan ta kontakt med weba e.l. for å høre hva de anbefaler.