#11
 22,342     Akershus     0

De linker til originaltesten og den var mye bedre lesning.

Bl.a. kan man se bilde av hvordan original-laderen ser ut innvendig, og en bedre forklaring på forskjellen på dyre og billigere ladere.

Det blir jo litt teit når overskriften blir for Apple sentrert.

En annen sak er om laderne er gode nok til produktet. Det sitter spenningsregulatorer i telefonene.

   #12
 7,686     Bærum     0
Nå er jo de fake-laderne rene støysendere ifølge originalartikkelen. Jeg testet en del uoriginale ladere til mobiltelefoner for en del år siden. Det var utrolig mye rart. Gal polaritet, ladere uten noen ladekontroll som kokte batteriene osv. Man skal være klar over at nye batterier har så høy energitetthet at en overladning er direkte farlig.
mrc
   #13
 195     0
Det står at det er kjøpt på postordre fra Kina. Samtidig kan det godt være de samme produktene som selges av Jula, Clas O, Biltema og diverse utsalgssteder som selger mobiltilbehør etc. Så jeg føler meg ikke noe tryggere i hvert fall på å kjøpe tredjepartsladere der enn andre steder.

Mye produkter man har funnet igjen i norske butikker/nettbutikker hvor det DX selger er akkurat det samme.

Synes egentlig fokuset på Kina her er litt feil. Som om bare man skal være skeptisk bare det kommer derfra....
   #15
 22,342     Akershus     0
Problemet med falske deler/piratkopier/ultralavkalitets deler er tilstede i merkevarer/originale produkter også, og da særlig kinensiske.
   #16
 366     Sandnes     0
Det er jo veldig fint at det blir mer og mer vanlig at el artikler lades via usb, slik at en kan bruke de samme laderene på flere apparat. Så lenge en får med en lader til hvert apparat, har en vanligvis nok av originale ladere liggende.
Signatur
   #17
 22,342     Akershus     0
Der skal Samsung, HTC mfl ha ros. Helt standard kontakter/kabel som kan stappes inn nærmeste USB hull.

   #18
 7,686     Bærum     0
Det var faktisk Kineserne som satte krav til at mobilbransjen skulle enes om en standard for ladere. De aller fleste har vel rettet seg etter dette, bare ikke Apple som ikke bryr seg om noen.
   #19
 538     Øst-Finnmark     0

Litt usikker på om dette er rett underform for denne posten, men here goes.

Ser at NRK har en artikkel om uoriginale el. artikkler, og to av bildene viser at de har målt spenningen.

Måling av spenning slik, er dette noe jeg kan gjøre selv?
For _kabler_ (Altså ikke med stikk kontakt enheten men kun USB og andre kabler, til f.eks lading av mobiler), hele mobiltelefon ladere osv. ?


Hvis man skal kunne måle slike spenninger og se på kvaliteten på spenningen trenger man et oscilloskop, ikke vanlig voltmeter.