8,896    8    0  

Trådløs overføring av lyd og bilde fra PC til TV!

 267     0
Hei
Har en Led tv 40" Samsung 7050 med Samsung sounbar WS1 og Blueray spiller Samsung BD4600 (den helt flate til å henge på vegg)

Mitt spørsmål er: Det finnes løsninger der ute som overfører bilde og lyd ved avspilling på pc til TV trådløs noe ala denne:
http://www.dustinhome.no/pd_5010338790.aspx#

Noen som bruker slike produkter idag eller kan komme med anbefalinger på produkter.

   #1
 681     Bergen     0
så ikke at denne har trådløst nett, så da forsvinner vel poenget litt? Er det et veldig stort problem å ha en HDMI kabel fra PC til TV? Langt strekk? Om du skal kjøre trådløst ville jeg anbefale å kjøpe utstyr som kjører på 5Ghz frekvensen, fordi den yter veldig mye bedre og det vil dermed ikke hakke når du ser på film/serier ect.

Kilde: http://www.dinside.no/830491/netgear-wndr3700
Signatur
  (trådstarter)
   #2
 267     0
Du kjøper en ekstern usb antenne wifi antenne som tilbehør til denne, den har også hdmi, men er utelatt i spec. på siden demmes.
Dritt lei kabelen skjønner du,hehe Grin
   #3
 681     Bergen     0
Vel, hvis du leser litt på dinside.no så vil du se mange andre lignende bokser i samme prisområde som er testet. Vil anbefale deg å lese de testene, og bestemme deg ut ifra det. Asus Oplay og WD TV er jo gode konkurenter:)
Signatur
   #5
 324     Karmøy     0
Jeg kjøpte motvillig en flatskjerm nylig. Min forrige billedrørtv var helt i orden. Nok om det. Jeg slet med å se film på laptop. Det jeg ville med et nytt lcd-tv, var alstå å kunne kjøre alle film/video format på skjerm. Dette kunne jeg altså ikke kun med tv, så jeg måtte jo ha en mediaspiller. Sjekker ut aktuelle blu-ray spillere, men var litt skeptisk, og denne kan jo komme med kino-anlegget forøvrig. Jeg kastet meg over nettet og fant frem til denne WD TV LIVE (Obs: WD TV, er eldre enn WD TV LIVE, men jeg ser dem i salg hos de forbaskete store kjøpehusene). Jeg føler etter et par timers bruk at WD er et stykke i fra fullkommen, men jeg er online ( da har jeg kunn sett litt på youtube.com), og jeg har tilgang til pc/ harddisk)
Google : wd tv live manual, og les denne manual og se selv om den kan fungere til din bruk. Kompatibel med WI-FI (usb)
Jeg handlet hos amentio, Kjappt, trygt og billigt.
Lykke til!
   #6
 169     0
Er nok dessverre mange utfordringer med å kjøre film feks. over trådløst nett. Jeg har prøvd dette med en popcorn hour streamer og det fungerte svært dårlig. Hakket som fy... Prøvde til å med å sette opp en sterke N ruter uten hell. Endte med at jeg kablet og koplet opp en nas disk til rutern. Henter da ting trådløst fra denne disken til pcen men har kablet fra streameren og til nasdisken. Da fungerer det utmerket og jeg kjører full HD filmer uten hakking.
   #7
 5,112     Troms     0
Popcorn H hourA110 er en genial sak. Kjører HD filmer fra NAS disk med direkte dekoding både på HD TV og på bærbar PC samtidig uten noe form for hakking etc. Forsøkte kjøre HD film over trådløst og det er tilnærmelsesvis håpløst i alt over 720p. Det er for mange faktorer som huskonstruksjon, vegger, andre støykilder i huset til at dette fungerer tilfredsstillende. men med divx og std format så fungerer trådløst N nett ok.
Signatur

  (trådstarter)
   #8
 267     0
Mitt bruk er tenkt, streame musikk ala spotify, screamer radio, mpr3 filer etc.
Web tv fra pc(er denne funksjonen på noen av disse typene)