3,780    8    0  

Vinneren er BD, Blue Ray Disc!!! HD DVD er død og begravet...

 5,112     Troms     0
Kanskje ikke fullt så ille, men nå har også porno bransjem gått over til BD. Alle de store filmselskapene har gått over til BD og det er vel bare Paramount som fremdeles produserer i HDDVD? Eller tok jeg feil her?

Anbefaler dere derfor ikke til å kjøpe HD DVD lengre. Det var nok en grunn til at Elkjøp nå selger ut Toshiba HD DVD spilleren E1 for kun 1990,-....

Hva har dere da? BD og PS 3 eller HD DVD? :D

Jeg går definitivt for BD nå og vurderer en Pioneer BD spiller som hjemmekinoanlegg. Tror den skal passe bra til min Panasonic TH50PX70 ja. Cool
Signatur

  (trådstarter)
   #3
 5,112     Troms     0
wiiies? hva er det?
Jeg kommer til å gå for BD iallefall.  Ikke PS3, kona vil ikke ha den i hus dessverre. Så da blir det vel en Panasonic dmp-bd10a. Wink
Signatur
   #5
 7     0
Vurderer fortsatt HD-DVD. Blu-ray kommer jeg ikke til å anskaffe meg, liker ikke systemet med sonene og kopibeskyttelsen, BR platene skal være lette å ripe også. Mest trolig hopper jeg over kjøp, kjører heller HD fra pc/tuner.
  (trådstarter)
   #6
 5,112     Troms     0
Kjører HD fra PC selv nå jeg, men får ikke super lyd da. Må ha et skikkelig lydkort og slikt.

Men det kan jo bli noe redusert med HD DVD filmer fra de store filmselskapene som nå har gått over til BD. Disney satser også på BD og det får jo en god del konsekvenser for filmskaperne da.

Synd egentlig, jeg likte at HD DVD ikke hadde slik kopisperre, men det er nok bare et tidsspørsmål før det dukker opp en hack til det også.
Signatur
   #7
 136     0
Så vidt jeg vet så hadde de kopisperre, det var bare det at de ikke brukte det for å virke mer lukrative. Jeg vedder på at hvis de hadde blitt standarden så hadde de garrantert begynt med kopisperrer.
Egentlig så har det vel aldri vært tvil om hvem som kom til å vinne. De hadde en sjanse og det var HD-DVD spilleren til XBOX360, med de dret seg ut der ved å prise seg ut av markedet. Det og at de var vriene med å få HDDVD spillere/brennere ut til PCer.

   #8
 136     0

Kjører HD fra PC selv nå jeg, men får ikke super lyd da. Må ha et skikkelig lydkort og slikt.


Har du testa andre codecs? Mulig at mitt lydanlegg er såpass bedritent slik at jeg ikke merker det, men med mine codecs så er iallefall lyden ok. Personlig så er jeg lei av å spille av HD filmer på PC bare pga alle de forskjellige standardene. Jeg er så lei av å ha en film og så må jeg lete rundt blandt mine 5-8 avspillere for å finne den som spiller den av skikkelig...

Så fort jeg er ferdig med denne forbanna utdanningen min(sukk, hvorfor i all verden begynte jeg ikke med utdannelsen min når jeg var 19 hehehe) og vi skal bygge hus så satser jeg på dedikert hjemmekino, da blir det minimalt med PCer inni der!!!