#12
 802     Akershus     0
Ved valg av kamera, vær obs på at det er to typer detektorer.

1) Det beste er PIR detektor som går på varme, slik som i alarmsensorer.
2) Den andre varianten går på endringer i selve bildet.
Sistnevnte kan reagere på skygger, grener i vinden etc. og du vil få et problem med falske alarmer i hytt og pine...
   #14
 265     0
Kameraene som selges på Dealextreme uten logo er rip offs av de første originale Foscam kameraene og har masse bugs. Jeg har både kopier og originale, verken programvare eller hardware er like. Det er ikke noe vits med overvåkning når kameraene stadig kræsjer og må resettes. Hvis du er heldig og får tak i en original fra Ebay, så har du ingen garanti for at du får siste versjon av kameraet. Bildene på appen til BuffaloWildBill er tatt med uoriginale eller eldre utgåtte foscam modeller uten ir filter.
  (trådstarter)
   #15
 5,111     Sørnorge     0


En slik varslingsfunksjon har jeg ikke klart å finne på noen kameraer / software.


Kameraene jeg linket til ovenfor kan sende bilder på mail ved bevegelse!Om DCS-932 kan det, så kan vel 1130 det også? Om DCS-1130 kan varsle, er det ikke noe poeng å kjøpe nytt kamera da jeg har to slike liggende. Jeg har dog lett etter en slik funksjon på disse uten å finne det. Utelukker ikke at jeg er selektiv blind
   #17
 265     0
Ja det er billig. Men husk at dette er pris uten mva og tollgebyr. Ingen garanti for at det ikke er piratkopi eller at det ikke er en gammel versjon. Lang leveringstid, ingen garanti/reklamasjonsrett/angrerett eller support. Med billigste frakttype har du ingen garanti for at pakken faktisk er sendt eller noen gang kommer frem. Jeg handler mye fra ebay og kina butikker, men har lært meg å kalkulere inn endel "svinn" på grunn av disse tingene. Det skal være mye billigere enn dette for å ta risikoen! Skal du ha noe som virker så bør du velge et produkt som er anerkjent og som selges i Norge. Skal du ha en tilfeldig gadget å leke med uten noen garanti eller forventninger så er ebay og kina butikkene ok.