#51
 8     Trondheim     0
Ja det er vel kanskje en ide å ha på en mansjett rundt veggboksen som limes til baksida av baderomsplata(?).
I tillegg fyller man opp med silikon etter at baderomsplata er montert på veggen.

Det må vel jøssenam holde!

   #52
 9,677     Kysten     1
Å dusje rett mot vegg/gulv er uansett produkt ikke lurt. Men jeg tror nok platene tåler det like godt som en membran. Det er nok viktig å ikke spare på fugemassen, der må det være 100%.
   #54
 8     Trondheim     1
Skal ha vinyl på gulvet og ca 15 cm oppover veggen. Flis på gulvet, samt sokkelflis. Baderomsplatene klemmes utenpå vinylen og legges mot sokkelflisa.
Er ikke redd for å dusje rett på dette, men det må selvsagt gjøres riktig.


dusjkabinett er jo helt sikkert, men synes det er finere uten...!
   #55
 469     Kløfta     2
Så konklusjonen er at dersom man ikke har tenkt til å dusje oppetter veggene på vaskerommet, så burde det gå greit?  ;D
   #57
 3     Fløysvik     2
Hei

har selv gått i gang med å pusse opp et lite bad nå, der vi har tenkt å bruke Fibo Tresbo plater. ser det er mange gode annbefalinger på slike plater her å det er jo bra!! men ble litt betenkt i går da jeg pratet med firmaet som skal legge fliser på gulvet, de ville ikke annbefale slike plater, mente rett å slett at det var noe drit? er dette krisemaksimering fra demmes side for å få meg til å legge fliser på veggen fra dem? eller er det noe i det dem sier?
skal dusje rett på vegg.

   #58
 1,027     0
Klart det er noe dritt, de som legger flisene tjener ikke en krone på at du bruker baderomspaneler...

Dusjet rett på platene i gammelhuset i 12-13år, platene var akkurat like fine når vi rev huset som da de ble satt opp. Bak platene var det 100% tørt.

Har også et 20-25år gammelt bad i en utleieleilighet, epoxymaling på gulvet og Fibo-Trespo på veggene; det dusjes rett på gulv/vegg. Samme her-ingen slitasje/skader på platene. At platene her er babyblå er en annen sak:-)

Det skal monteres i disse dager Fibo-trespo på bad og vaskerom i nyhuset; to grunner til det-vi synes flis er rett og slett stygt og min erfaring er at platene (og skikkelig lagt belegg) er overlegen flis og smøremembran som fuktsikring. i tillegg slipper en fuger som blir møkkete bakteriebomber...
bex
   #59
 4,293     Østlandet     1
haha at det er noe drit ja, du får ikke kjøpmannen til og anbefale sjappa på ander siden av gata, det han har i disken sin er mye  bedre.  jeg syns fibotrespo er et kjempeprodukt!
Signatur
   #60
 9,677     Kysten     0
Enig med Bex. Det er en kanonløsning. Fine er de også blitt og i tillegg lettere å holde ren enn flisefugene.