#11
 489     0
Stilig!!

Likte også garasjen bra! En slik kunne passe hos meg... Hvordan er takkonstruksjonen tenkt på denne garasjen? Ser litt utfordrigner i forhold til bæring...

   #12
 7     Akershus     0

Legger ved et par bilder av vårt husprosjekt. Vi liker både enkelte tradisjonelle hus, og også moderne. Resultatet ble til slutt som tegningene nedenfor viser. Etter en laang prosess går søknaden til kommunen i løpet av mai. Har gjennomført forhåndskonferanse hos kommunen i fjor høst. I løpet av kort tid begynner jeg nå å sende ut prosjektetet på anbud hos ulike byggmestere og håndverkere.

Blir spennende å se om tilbudene vi får til en viss grad samsvarer med den budsjetteringen jeg har gjort så langt.. Blir det for store overskridelser i fohold til det budsjettet vi har per idag, så blir kanskje prosjektet skrinlagt.. >Sad Men føler jeg har rimelig grei oversikt, selv om det sikkert blir litt dyrere enn jeg forventer..

Budsjettet er på ca 4 mill, dette inkluderer alt med unntak av tomt og kostnader til arkitekt, dette er allerede betalt. Garasjen skal jeg bygge på et litt senere tidspunkt, og denne er derfor ikke med i budsjettet.

Planlegger med følgende egeninnsats: All maling og beising, endel murerarbeid sammen med murer, legging av parkett, ++

Håper resultatet blir bra..

Noen som tror det lar seg gjøre innenfor budsjett?


[left]Hei! Spennende tegninger! Her dere funnet noen god leverandør til vinterhaven? Forsøkt Solarlux? Tysk kvalitet på vinterhager og foldedører i glass. Forhandles i Norge an NOR-INT AS [url=http://solarlux.com www.solarlux.com www.nor-int.no">www.nor-int.no]www.nor-int.no]www.solarlux.com www.nor-int.no[/left]
Signatur
   #13
 5,416     Langhus     0
Hassis, dette lukter litt reklame... 5 poster på en dag, hvorav 4 som jeg mener å ha sett inneholder omtrent den teksten... Har du lest vilkårene for reklame på disse sidene?
Signatur
  (trådstarter)
   #14
 86     Akershus     0

Stilig!!

Likte også garasjen bra! En slik kunne passe hos meg... Hvordan er takkonstruksjonen tenkt på denne garasjen? Ser litt utfordrigner i forhold til bæring...


Har diskutert dette med en byggmester tidligere og han mente at man for huset sitt vedkommende kunne bruke taksperrer (av 2"8" vil jeg tro) på det ene pultaktet som hviler på en limtredrager som blir liggende under vinduene som er i den forskøvede mønen. Så får man bare sørge for tilstrekkelig bæring med stående bjelker av 2"4" el 2"6" mellom vinduene som gir bæring til tilsvarende taksperrer på det andre pulttaket.

Uten at jeg har tenkt så mye på det, ser jeg for meg tilsvarende løsning på garasjetaket.

Vet ikke om jeg klarte å gjøre meg forstått her men..
Signatur
   #15
 200     Stavanger     0
Dette var stilig!
Lykke til
Signatur
  (trådstarter)
   #16
 86     Akershus     0
Det er nå godt over 12 uker siden søknaden ble levert kommunen. Enda har jeg ikke klart å få kommunen til å bekrefte at de har mottatt søknaden, slik de skal innen to uker i følge deres nettside. Ergo har de ikke rørt søknaden enda.

Hjelpe meg.. >:(

Har riktignok blitt nødt til å søke om dispensasjon på et par områder, men disse er av mer formell karakter. Under forhåndskonferansen fikk vi tilbakemelding om at disse dispensasjonene ville bli innvilget.

Det går nok både vinter og vår..

Signatur
  (trådstarter)
   #17
 86     Akershus     0
Ting tar tid..
Signatur

   #18
 301     sørum     0
Moro og vente og ikke komme videre !! Lykke til
Signatur
  (trådstarter)
   #19
 86     Akershus     0
Feil..
Signatur
   #20
 584     Midt-Norge     0
Feil?

Har du hørt noe fra kommunen?

Kunne du lagt ut plantegning av u-etasjen også?  Smile