#11
 10,486     Akershus     0
Det kommer nok mest an på den som definerer det, men jeg syns det rommet i kjelleren på 8,5 kvm er et passelig rom for små barn. Har man 3 barn, syns JEG at de heller bør få et lite rom hver, enn et stort på deling, og at det ikke nødvendigvis trengs å lages et stort til hvert av dem. Jeg vil heller ha romslig økonomi og grei plass, enn trang økonomi og mer plass enn hva vi trenger.
Signatur

  (trådstarter)
   #12
 665     Oppland     0
men da vil sikkert beste plan være å finne ett 1etasjes hus som en ser muligheten til å klare seg lenge med men da benytte lofttakstoler så å innrede 2etg kan gjøres ved behov?
Må bare få sagt at vi ikke kommer til å bygge noe mindre en julie som er på 139m2 med ved å spytte i 400k ekstra får vi ca 100m2 ekstra, det bør vel være det lureste?
   #13
 48     Midt-Norge     0

Jeg ville prøvd å finne et hus som passet akkurat når dere er som flest i familien. Sånn relativt sett så er ungeperioden relativt kort dvs at et hus som er stort nok og litt til når dere har hele ungeflokken vil være unødvendig stort når dere bare bor to i huset, og det vil dere jo faktisk gjøre mesteparten av tiden om dere blir boende til dere blir gamle å grå.

Bedre med passe lite hus og god økonomi når dere har ungene enn stort hus og alt for stort og tomt hus når ungene har dratt.

Har sett min del av voksne/eldre som bor alene eller som par i alt for store hus med mange tomme rom som aldri blir gjort noe med. Enten tomme barnerom som står som en slags halvrar/ekkel utstilling, og/eller rom som fylles med sjit og rot samt evindelige klager på at det er så mye å holde rent, så mye å male, så mye å osv osv.

Ved bygging må man prøve å se på livsløpet, å presse rammene og økonomien for å så ende opp med stram økonomi når ungene bor hjemme syns jeg er en dårlig plan.
---------------100% enig!