#21
 52     bergen     0
takk for den.
Til ettertanke:tror du jeg hadde fått jobben hvis jeg hadde sagt at jeg skal ha 850 kr. timen...
kunden var litt skeptisk i begynnelsen til den unormalt lave prisen,men da han så at reslutatet ble bra roet han seg ned.
hvet ikke hvorfor det er blitt sånn at jeg har bestemt meg for å alltid være best på pris,men tror det har litt med stoltheten min å gjøre.liker å levere gode priser å allikavel ha en god timepris og god kvalitet på arbeidene som jeg utfører.
da får man fornøyde kunder,og de er gull verdt(+at jeg sover godt om natten Wink)

   #23
 12     Bergen     0
Harepus: Hvordan kan man komme i kontakt for en konkret jobb? (I bergensregionen)
Signatur
   #24
 21,481     Enebolig     0

det har litt med tekknikker å gjøre.
jeg vet om mange flisleggere som kan gå i dagesvis på ett og samme bad.
jeg tok tiden på en litt treg kolega en gang på hvor lang tid han brkte på å måle opp/sentrere opp flisene på ett helt normalt bad.han klarte å buke 1 time på dette!
dette bør ikke ta mer enn 5-7 minutter.
så har du de som skal bruke såkalt sigefritt lim og går på den smellen at de begynner midt på veggen med det resultat at flisene siger litt hele tiden og det går masse tid på justeringer,og at man ikke får ett skikkelig resultat.
noen bruker fortsatt tape til silikonen :o
er det rart tiden flyr..


Hva bruker man til silikonen nå da? Ingenting? Bare nysgjerrig  Smile Har sett begge deler, og en tape som er beregnet på fuging i hjørner ol.
   #26
 520     0

Forbanna? Vi lever i et fritt marked. Den som selger en vare eller en tjeneste står fritt til å prise den akkurat som han vil, og den som kjøper står fritt til å velge om han vil benytte seg av tilbudet.

Enkelt og greit.


Hvis en selger/håndverker gir en svært høy pris basert på at kunden ikke har kunnskap om hva som er normalpris, da utnytter selger/håndverker det faktum at markedet ikke fungerer når kjøper ikke har nødvendig kunnskap.

På folkemune kaller man sånne selgere for drittsekker og kjeltringer som lurer folk. Man trenger ikke å gjøre noe ulovlig for å være drittsekk. Og det er all grunn til å være forbanna hvis man blir utsatt for en drittsekk og kjeltring.

Edit: Det er ikke ett fritt og fungerende marked når en av partene mangler kunnskap ifht å vurdere tilbudet. Det at noen blir lurt er bevis på det.
   #27
 822     Ullensaker     0

..er fortsatt skeptisk til timeoppsettet ditt harepus.  Men jeg skal ikke påstå at du bløffer,kanskje du regner kun effektiv tid!(som i en ishockeykamp)..