3,486    5    0  

Hva skal dere ha på stueveggene?

 44     0
Jeg bare vet jeg skal ha tapet... men veeldig usikker på farge!
Hadde tenkt eggehvit men syns egentlig det er veeldig kjedelig...
Men vil ikke male igjen om to år heller liksom, er så redd jeg blir lei! Syns det er veldig fint med litt grå/brunaktige vegger... Men tør jeg?


   #1
 5,569     0
Vi har glatte vegger i eggehvit. Helt greit. Vi ønsker ikke at veggene skal være fremhevet på noen måte, men heller det som er PÅ veggene. Bilder, hyller, etc. Der er eggehvit en OK farge syntes vi. Bruker chi i taket, som er litt hvitere.

Vi har et trappehus i tilknytning til blant annet stuen - der har vi malt den bakerste veggen i en varm rødfarge.
   #2
 18     0
Vi har nå en kjedelig Lys Toscana på veggene, bygget huset vårt for 6 år siden. Vi skal snart i gang med nytt hus og jeg ser også for meg tapet på veggene. Eller rettere sagt på en av veggene. Jeg har lyst på en spennende tapet som jeg tror blir for mye i et helt rom så resten av veggene har jeg tenkt skal få en tone som vi plukker ut fra tapeten slik at det passer fint i sammen.

For eksempel slik som denne:
Hva skal dere ha på stueveggene? - ellenmork.jpg - FruJohnsen
   #3
 187     0
trur nok det blir mjøspanel med noe lyse farger. kommer til å male de selv, siden alle disse mdf-platene ser ut som plastikk med lakkert overflate. har ikke lyst på caffelatte siden det finnes i annenhvert hus for tida.
   #4
 468     0
Vi har malte vegger i stuen. Hvite med bittelitt grått i. Det er mange fine tapeter, men jeg synes fort det ser rotete ut med mønstret tapet, møbler, dill og dall. Jeg liker det litt rent og enkelt.
   #5
 925     0
har revet brystpanel og malt alle veggene kremhvite med dessverre litt for mye gult i etter min smak. etterpå dekorerte jeg med slike deler man kan klistre på veggen i sort blomstermønster som brer seg oppover veggen i to hjørner.
Signatur