(trådstarter)
   #11
 10     0
Det er vel mangel i sparkel arbeid på forhånd så overgangene er ikke jevne det gjør ikke malerjobb lettere

Hvem sparklet her ? Hvis det er brukt gale hjørne løsninger er det vanskelig å sparkle

Vi også mener har har slurvet med sparklet. Det er maler som har sparklet også. Sånn så foringene ut før sparkling.
Klage på håndverker? - B20FE493-EFDB-4705-8F3E-AB06BE4C4192.jpeg - Vic88

jaf
   #13
 6,375     tromsø     0
Det er nesten umulig å få pent. Det er vel lagt metal strimler i overgang etterpå ?
   #14
 1,062     Rogaland     0
Jeg hater å male, men hjørnet så litt uheldig ut. Men pga sort hvit overgang ser man feil utrolig lett. Teiping/ maskering er tross alt på frihånd. Malere har ingen magisk tryllestav som maskerer 100% i lodd. Men forsåvidt enig at noen steder går det litt langt ut i karm osv.
Signatur
  (trådstarter)
   #15
 10     0
Noen som har tips til hva vi kan gjøre for å få dette penere? Sparkle på nytt? Fjerne maling på vinduene og være mer nøye i neste runde?
HSt
   #16
 36,873     Lillestrøm kommune     0
Må fjerne ting å få på plass hjørne lister mm

Noe av hjørne /ende lister monteres kanskje også før gipsen

Så tror dere må dele deler av ansvaret med maleren
   #17
 1,062     Rogaland     0
Det ene hjørnet er for mye akryl, så enkelt. Sikkert mykt ennå? det må sparkles i flere lag så akryl. Maling utenfor på det sorte må jo tas med engang. Nå må det pirkes, skrapes av og da kan den sorte malingen ryke.

Enklest ville være å male det sorte på ny.
Signatur

TSt
   #18
 14,669     0
En har jo gjort arbeidet maksimalt vanskelig for maler her. Da er det vel ikke så rart at en til slutt blir lei og det kan gå litt for fort. Er det spalte til "foringer" eller er de bare avsluttet mot glatt karm ? Bruker en hjørnelist og så bruker spalten til å justere at de blir akkurat riktig lengde slik som på vanlige foringer.
   #20
 5,432     Akershus     0
Malere har ingen magisk tryllestav som maskerer 100% i lodd. Men forsåvidt enig at noen steder går det litt langt ut i karm osv.

Det er vel ingen andre enn tryllekunstnere og Madam Mim som bruker tryllestav, men dette til tross så er det nok mange malere og tildels andre håndverkere som kan kunsten å bruke maskeringsteip perfekt. Det handler om trening, som alt mulig annet. Grunnen til å hyre en maler er bl.a. for å bruke en håndverker som man forventer innehar denne treningen, slikt burde være peanuts for den rette personen.

Nå er antagelig maleryrket etterhvert et av de mest pulveriserte håndverksyrkene da det ikke kreves noen form for autorisasjon og at maler ikke er en beskyttet tittel. Hvem som helst kan nok skaffe en kassebil, merke den med maler, kjøpe noen pensler og starte bisniss. Hyrer man et malermesterfirma derimot, bør lista kunne legges høyere, men antagelig langt dyrere. Skulle være interessant å vite hva slags firma TS har brukt.

Har det forøvrig blitt brukt hjørnelister utforing/vegg her? Hvis ikke, blir vel resultatet etterhvert deretter