(trådstarter)
   #21
 5,569     0

Noe slikt kanskje?


hehe absolutt! Flott tegning! Helt klart noe slikt jeg ser for meg. Om det blir skråtak, eller avslutning mot verandaen oppe (såvidt synlig) har jeg ikke bestemt meg for. Verandaen er ikke tett, så et skråtak slik du tegner det lager absolutt mindre problemer enn en avslutning helt opp (da må taket tettes, og det blir oppsamlingssted for rusk og rask).

Takk for innspill!

   #22
 3,706     Ringerike     0
Tenkte hyller innerste dør (smaleste døra) og benk bak mitterste (har du en liten luke på veggen mot haven i rett høyde kan du ta inn der lange gjenstander som skal sages på benken etc..... Største dør rommer største rom og er tilpasset trillebåre og gressklipper.
Signatur
   #23
 22     Ullensaker/Trondheim     0
Ikke ta fallet inn mot terrassen og over dørene, det vil bare føre til mer vann der du ikke vil ha det. La fallet på taket gå ut mot hagen, til venstre på bildet Smile Og du trenger ikke mye helling på taket for at vannet skal renne av. Gjør det så enkelt som mulig! Smile
  (trådstarter)
   #24
 5,569     0
Jeg hadde nok montert på en liten takrenne. Tror det ville vært finest å ha fall slik Bidda tegnet, estetisk sett.

Har fått svar på mine mailer til kommunen, og det er søknadspliktig uansett om det er skap eller bod. Så da er det vel bare å begynne, og håpe at det går i orden.
  (trådstarter)
   #25
 5,569     0
Slik ble uansett resultatet :)

Har lektet ned taket (terasse over) og hengt opp tett tak, drenert av takrenne langs tverrliggeren.

Bygge utebod på terrasse på rekkehus: Må jeg søke? - ferdig_bod_1.jpg - psv021
Bygge utebod på terrasse på rekkehus: Må jeg søke? - ferdig_bod_2.jpg - psv021