#11
 15     2
Hvor mye ujevnheter (avskalinger og bulker) kan man ha før man bør gå over til avretting før man legger epoxy?
Signatur

   #12
 111     0
Svar til dette med ujevnheter.

Epoxy er et selvutjevnende sømløst belegg, og det bygger ikke mye. Så det vil forme seg etter underlaget. Har du et veldig ujevnt gulv, så er det lurt å evt. flytsparkle det først, deretter påføre epoxy for best resultat. Det vanligste og mest brukte systemet vi leverer bygger ca 0.5mm, men kan naturligvis bygges mer om ønskelig. Men det er dyrt å bruke epoxy som avrettningsmasse hvis det er mye ujevnheter.

Er det bare noen steder det er ujevnt, så kan man evt. bare reparere steder der det er verst.

Jo bedre underlaget er, jo bedre blir epoxyen du legger på toppen rett og slett:)
Signatur
   #13
 5,188     Østlandet     0
Hvor mye sand bruker du pr liter?
Kan "glassballonger" gjøre samme nytten?
Signatur
   #14
 111     0
Beklager litt sent svar.

Vi har ingen erfaring med "glassballonger", så det kan jeg ikke svare deg på.

Når vi stør i sand, så bruker vi 1 til 3kg pr kvadratmeter. 1kg pr kvadratmeter vil være normal antiskli, og 3kg pr kvadrat vil være full metting.

Håper dette hjalp noe:)

Skulle det være noen andre spørsmål, så bare kom med de!
Signatur
   #15
 944     Rogaland, Sola     0
Hiver meg på her med etnepoxy spørsmål, vi har epoxy belegg på alle gulv innendørs, men desverre har det flere plasser komt misfarginger evt bleket av solen, der vi har tepper er det en annen farge under, for å ikke snakke om ripene. Noen produkter som kan fikse dette? Gulvet er lysegrått
   #16
 5,188     Østlandet     0
1. Hvor står prisene?
2. Hvor farlig er det å inn-ånde flytende epoxy?
Signatur
Ebe
   #17
 4,452     Vestlandet     0
Vi bruker fullt verneutstyr på jobben, med gassmaske. Ikke friluftsmaske, men en god gassmaske. Noen reagerer helt ekstremt på epoxy, fra flere kilometer unna, mens andre merker ikke noen ting. Det misstenkes at man kan utvikle hypersensitivitet ved gjenntagende bruk.

Tror du er rimelig trygg om du bruker en gassmaske, bare ikke bruk en partikkelmaske.

Signatur

   #18
 5,188     Østlandet     0
OK.
Hva med priser?
Signatur
   #19
 111     0
Hei.

Vi anbefaler ikke å bruke epoxy ute pga missfarging. Vi får snart inn nye produkter som er laget til ute bruk, men ellers holder vi oss unna det.

Lukt på vår epoxy er fraværende. Du trenger IKKE maske med våre produkter, det finnes ingen løsemiddler i disse. Ser noen nevner at det lukter veldig, å det er tilfellet med noen produsenter. Dette styrer vi unna, så du enkelt kan legge det inne mens du kan se på tv i nabo rommet like etter:)

Priser:
Det varierer veldig. Men ett helt vanlig epoxysystem som egner seg i garasje, bod, kjeller osv vil ligge på ca 120kr m2. inkl mva. For en mer nøyaktig pris, så ta gjerne kontakt.

Signatur
   #20
 1,421     Bærum     0
Jeg har en masse greier i garasjen som venter på hyller, men hyller blir ikke montert før gulvet er klart...Går det greit å ta halve arealet i en vending, vente på at det er ferdig herdet, flytte greiene over og så ta den andre halvdelen? Om det blir en synlig overgang er ikke krise for meg, men det kan kanskje ha noe å si for holdbarheten å "skjøte" det på midten?
Signatur