8,730    6    0  

Innsetting av Hørmann port

 169     0
Hei.

Noen som har prøvd seg på å sette inn garasjeport? Mye jobb? Min port er leddet og 3,20 m bredde. ::)

   #1
 3,387     0
Jeg har aldri montert H¨rmann men har montert 7 andre motordrevne porter inntil 5 meter bredde.

Jeg skal sete inn en tilsvarende Hörmannport nå og jeg skal ikke gjøre det selv. Det er så mye deler og såpass krevende justeringer for å få det skikkelig tett at det er ikke verdt det. De som driver med det til daglig monterer den porten på noen få timer mens du vil sikkert bruke to kanskje tre dager og er du litt uheldig blir det ikke engang bra.

Bruk montør er mitt råd og jobb heller overtid for å betale montørene. Det vil sannsynligvis gi deg mer fritid.
   #2
 27     Spydeberg     0
Jeg og brodern installerte min 5 x 2,25 port på ca 3 timer for selve porten, motor styringa tok ett par timer. Vi hadde installert ett par industri porter før.

Hvis du går på det selv så LES BRUKSANVISNINGEN og FØLG DEN! da er det ganske så greit å gjøre det. Litt innstillinger er det alltid - men det står også ganske bra forklart i bruksanvisningen.
Signatur
   #3
 774     Konnerud i Drammen     0
en kollega av meg fikk en montør til å montere 2 enkle porter, gikk på litt over halv dag, samtidig kommer han på etterkontroll og justerer å smører 1 gang i året de 5 neste åra!!

Signatur
   #4
 765     Østfold     0
Går helt fint å gjøre selv. Følg instruksjonen slavisk!

Men, når det er sagt; Vi bruker Hørmannporter på de garasjene vi leverer og selv med endel erfaring klarer vi ikke dette billigere enn montøren fra forhandleren, som gjør det for omtrent halvparten av det vi klarer.

Så, kan være vel investerte kroner å kjøpe ferdig montert  Smile
Signatur
  (trådstarter)
   #5
 169     0
Takk for gode råd. Da blir det satt bort. Har satt opp hele garasjen selv, så da kan jeg vel unne meg fritiden? Porten er også såpass dyr, så håper den blir thight.!

Har hørt at kvaliteten på disse portene er meget bra og sikkert derav også prisen? Med dekor, lakkert i spesiell farge og supermatic åpneren blei det kostbart Sad
   #6
 368     Skedsmo     0

en kollega av meg fikk en montør til å montere 2 enkle porter, gikk på litt over halv dag, samtidig kommer han på etterkontroll og justerer å smører 1 gang i året de 5 neste åra!!


Venter på priser så dette høres fristende ut, bra service. En bekjent av meg har montert sin Hörmann garasjeport med tilsvarende frittstående inngangsdør. Han er en potet som gjør det meste og i tillegg er han nøyaktig og pirkete som gir flott resultat. Dette er rekrasjon for han! Han måtte innrømme at det var masse deler til garasjeporten, takket være en bra monteringsveiledning var jobben grei. Med motor og alt tok det et par dager, kosejobb i følge han.

Han roser produktet med solide løsninger og gode garantier, ikke noe skramle greier som høres i hele gata når de går opp og ned. Antydet å få han med på å montere to porter hos meg (arbeidende konsulent), han var ikke avisende og sa heller ikke nei ....  ;)

Vi får se hva Hörmann greiene koster først ...
Signatur