14,093    4    6  

Uttrekkbar levegg uten stolpe for å feste i

 204     Østlandet     5
Finnes det modeller av uttrekkbare levegger som ikke er avhengig av en fastmontert stolpe for å feste uttrekket i? Jeg har en terrasse som trenger litt mer vindskjerming av og til. Selve kassetten med "veggen" i kan jeg feste i en eksisterende søyle, men når den er trukket ut skal dekke mot et ytterhjørne på terrassen. Der er jeg lite lysten på å ha en stole stående til en hver tid. Jeg har heller lyst på et klips som jeg kan feste veggen i. Altså integrert sluttstolpe om man vil Smile

   #1
 5,569     0
Kan du ikke lage deg en avtagbar stolpe på slutten? Et spor den kan settes, i eller lignende, så kan du montere endestolpen når vindduken trekkes ut, og ta den bort når veggen ikke er i bruk?
  (trådstarter)
   #2
 204     Østlandet     0
Nja, jo, men da får jeg enda et element som skal håndteres. Jeg er la av natur og prinsipielt sta. Jeg vil ha en perfekt løsning hvor alt er integrert og ferdig så jeg slipper å tenke på å måtte håndtere stanga separat. Jeg kan se for meg at jeg med en slik løsning ender opp med å ikke gidde å trekke for siden det blir så mye "styr" :-)

Men det er nok kanskje det det blir til hvis det ikke finnes produkter som løser dette. Uansett greit å få sjekket markedet for ferdige løsninger før man begynner med egenmekk!
  (trådstarter)
   #4
 204     Østlandet     1
Ja, selvfølgelig! Jeg hadde egentlig sett for meg at veggen skulle gå oppå rekkverket for å komme høyt nok. Veggene jeg har sett selv har hatt lange festeskinner. Men er veggen i seg selv høy nok er det selvfølgelig ingenting i veien for at den går foran rekkverket. Festeklipset var jo søtt og lite også, så det passer fint. Hvorfor har jeg ikke tenkt på det Grin