#41
 161     0


Jeg synes det er greit å legge ut bilder av jobben og opplyse om firmanavnet.  Det er ren og nøytral informasjon.  To ting synes jeg likevel det er riktig å passe: Når man oppgir firmanavnet, burde man være påpasselig med å ikke komme med veldig subjektiv/emosjonell/nedsettende omtale (hvilket TS har håndtert greit), og man burde gi firmaet informasjon om hva man legger ut hvor, så de har mulighet til å komme med sitt synspunkt på saken. 

Slik informasjon er nyttig for alle brukerne her, kan bidra til at noen håndverkere vil føle en vilje til å gjøre en bedre jobb i framtiden, og egentlig totalt sett føre til en lykkeligere verden!  Halleluja!  :-)
Noen her på dette forumet og jeg har tidligere nevnt et firma som lurer kunder, de ansatte, banker, staten og alle som kommer på deres vei. De er mildt sagt forbannet for dette og har truet de som har fortalt om deres drittarbeid og lave moral. Så man bør tenke seg litt om før man legger ut navn.

At folk truer er egentlig et godt tegn, det betyr stort sett at de ikke kommer til å gjør noe som helst.

Selvsagt skal dette firmanavnet legges ut, reviews har blitt en helt grunnleggende del av omsetningslivet særlig etter internett kom.

  (trådstarter)
   #42
 26     0
"snekkeren" er nå villig til å komme og rette opp de mangler som er påpekt, da selvfølgelig på egen regning.

Takker igjen til alle som har kommet med tips og råd å ikke minst kommentarer Smile
   #43
 21,481     Enebolig     0
Hadde aldri godtatt at samme mann skal inn i huset, men det får du se selv.
   #44
 1,151     Akershus     0
Vil bare ønske lykke til.
Og dersom det er mulig få skrevet på et papir på at dersom det ikke blir løst akseptabelt denne gangen så kan du hente inn en fagmann som blir betalt av denne såkalte "snekkeren".
  (trådstarter)
   #45
 26     0

Hadde aldri godtatt at samme mann skal inn i huset, men det får du se selv.


Jeg er helt enig med deg, men det var huseieren som insisterte på at "snekkeren" skulle få den sjangsen han har rett på.
Driter "snekkeren" seg igjen, blir firmaet nevnt for alle jeg kjenner mm.