8,976    6    0  

Bygge garasje inntil huset med veranda oppå

 61     Telemark     0
Hei

Regner med at det er mange her som har gjort dette. Er det noen som har bilder av hvordan fasaden ser ut.
Har planer om å bygge Leca-garasjen Helga: http://leca.no/26294/
Ser ut som en stor og deilig garasje. Tegninger og alt ligger jo klart. Trenger bare å fjerne ene sideveggen for å bygge den inntil huset.

Bygge garasje inntil huset med veranda oppå - Lecagarasjen-Helga-1.jpg - MortenA

   #1
 8     0
Har planer om å gjøre noe av det samme og har vært i kontakt med spencon for pris på ferdig modulgarasje. Ikke verdens billigste kanskje, men de setter den opp på 1 dag!

Noen som har noen tips??
  (trådstarter)
   #2
 61     Telemark     0
Hvordan lå de i pris da?
Har ikke fått somlet meg til å høre på pris på Maxit sin Helga. Jobben kan jo gjøres selv, men lurer på hva ca pris på materiell vil bli..
Ser at linken i første innlegg ikke virker lenger. Men på Maxit sine sider er jo alt av byggebeskrivelse og materialforbruk listet opp.

http://www.leca.no/media/37/l%F8sninger/garasjer/Lecagarasjen%20Helga.pdf
   #3
 533     Romerike     0
Har Spenncon noen anbefalinger på behandling/beskyttelse av overkant tak ifht vanngjennomtrenging?
   #4
 8     0

Hvordan lå de i pris da?

Den største garasjen lå på 200+mva ferdig montert. De satt den opp i løpet av 1 dag. Var i utgangspunktet interesert i hvor i landet de lå prismessig så jeg spurte ikke om så mye annet.

Christian
   #5
 78     oSLO     0
er også veldig interessert i pris på en 6*8 garasje tilsvarende den det er bilde av ovenfor. Er det mye arbeid med en slik Lecaløsning hvor man får løftet på plass det flate taket? Tenkte forresten at siden garasjen min må ligge inntill fjell på alle 3 sider at jeg kunne fleske til med 3-4 meters høyde inne i den. Porten kan være av vanlig størrelse. Men alltid greit med litt lagringsplass....