Træng vel itj å vær rakettforsker for å se ka æ foretrekke ;D
Bruker du resirkulert motorolje?
Signatur
Audi og VW har mange flotte bilmodeller, men dårlig kvalitet, skyhøye verkstedregninger og nedlatende kundebehandlig gjennom mange år har ført til at jeg har lovet meg selv på tro og ære at jeg resten av livet aldri skal kjøpe noe som helst hos VAG igjen. Aldri.
Jeg legger en bjørkekubbe innerst på gassgrillen, lukker lokket på grillen og lar den bli grilla sammen med alt det andre jeg har på grillen, og resultatet må jeg bare si er helt topp. Fin mild røyksmak.
Dette var et fint tips! Dette skal jeg prøve. Bruker du tørr eller fersk kubbe? Kansje en eikekubbe kan brukes også?
Signatur
Audi og VW har mange flotte bilmodeller, men dårlig kvalitet, skyhøye verkstedregninger og nedlatende kundebehandlig gjennom mange år har ført til at jeg har lovet meg selv på tro og ære at jeg resten av livet aldri skal kjøpe noe som helst hos VAG igjen. Aldri.
Til røyking kan man bruke mye rart men eik høres umiddelbart feil ut. Einer er velprøvd. Har også kastet på krydder, feks timian, og det satt en god røyk/timian smak.
Signatur
Ikke fagmann på noe som helst og sender aldri faktura til noen.
Ja, her er det meste sagt, så hvorfor ikke kombinere det beste fra to verdener, en gassgrill til hverdags og store selskaper, og en kullgrill man kan bruke innimellom når man har god tid, ikke skal grille til 16 og ikke må rekke trening, korøvelse eller hva det måtte være?
Det koster jo som nevnt ikke mye for en kullgrill.
Signatur
Restaurerer småbruk på Hedmarken, har hytte på fjellet og ved sjøen, bor i leilighet i Oslo
Med alt ekstra hikkemikk som gassgrillentusiastene må tilsette for å få smak som kullgrill, så velger jeg nettopp kullgrill. En gang gikk jeg tom for tennvæske og brukte parafin, funka det, men det tok sin tid før parafineimen fra grillen var borte og grillien var klar. De som klager på tennvæskesmak er nok for kjappe i vendinga.
Til røyking kan man bruke mye rart men eik høres umiddelbart feil ut. Einer er velprøvd. Har også kastet på krydder, feks timian, og det satt en god røyk/timian smak.
Feil eller ikke feil, det er vel en smakssak. Men eik er et anerkjent treslag til røking. Spesielt gamle vintønner laget av eik.
Bruker du tørr eller fersk kubbe?
Kansje en eikekubbe kan brukes også?
så hvorfor ikke kombinere det beste fra to verdener, en gassgrill til hverdags og store selskaper, og en kullgrill man kan bruke innimellom når man har god tid, ikke skal grille til 16 og ikke må rekke trening, korøvelse eller hva det måtte være?
Det koster jo som nevnt ikke mye for en kullgrill.
Feil eller ikke feil, det er vel en smakssak. Men eik er et anerkjent treslag til røking. Spesielt gamle vintønner laget av eik.