Hva er best, gassgrill, kølgrill eller elektrisk?

  • Gassgrill
  • Kølgrill
  • Elektrogrill

   #71
 21,481     Enebolig     0
Polakkene er kjent for å være kreative med oppfinnelser på byggeplasser, et telys og en hermetikkboks og maten er klar.

  (trådstarter)
   #73
 5,188     Østlandet     0

Træng vel itj å vær rakettforsker for å se ka æ foretrekke ;D
Bruker du resirkulert motorolje?
Signatur
   #74
 255     Trøndelag     0
:oHehe. Nei,den vart godt både vaska å brent før vi laga mat første gang ja..
Signatur
  (trådstarter)
   #75
 5,188     Østlandet     0
Jeg legger en bjørkekubbe innerst på gassgrillen, lukker lokket på grillen og lar den bli grilla sammen med alt det andre jeg har på grillen, og resultatet må jeg bare si er helt topp. Fin mild røyksmak.
Dette var et fint tips! Dette skal jeg prøve.
Bruker du tørr eller fersk kubbe?
Kansje en eikekubbe kan brukes også?
Signatur
   #77
 3,258     Akershus     0
Til røyking kan man bruke mye rart men eik høres umiddelbart feil ut. Einer er velprøvd. Har også kastet på krydder, feks timian, og det satt en god røyk/timian smak. 
Signatur

   #78
 120     Oslo     0
Ja, her er det meste sagt,
så hvorfor ikke kombinere det beste fra to verdener, en gassgrill til hverdags og store selskaper, og en kullgrill man kan bruke innimellom når man har god tid, ikke skal grille til 16 og ikke må rekke trening, korøvelse eller hva det måtte være?

Det koster jo som nevnt ikke mye for en kullgrill.
Signatur
   #79
 745     Sponvika     0
Med alt ekstra hikkemikk som gassgrillentusiastene må tilsette for å få smak som kullgrill, så velger jeg nettopp kullgrill. En gang gikk jeg tom for tennvæske og brukte parafin, funka det, men det tok sin tid før parafineimen fra grillen var borte og grillien var klar. De som klager på tennvæskesmak er nok for kjappe i vendinga.
   #80
 917     Østfold     0

Til røyking kan man bruke mye rart men eik høres umiddelbart feil ut. Einer er velprøvd. Har også kastet på krydder, feks timian, og det satt en god røyk/timian smak. 


Feil eller ikke feil, det er vel en smakssak. Men eik er et anerkjent treslag til røking. Spesielt gamle vintønner laget av eik.